Za chyby miliardové postihy. Nedostatky pri kontrolách odvodov a daní právnických osôb. - Tolnaiová, M.
Najčastejšie chyby zistené daňovými úradmi pri kontrole právnických osôb za r. 1991 a ich postihy, sankcie. Úlohy právnických osôb pri platení daní z príjmov v r. 1993 podľa zákona č. 286/1992 Zb.z. a ďalších predpisov.