Zdanění staveb na území ČR. - Rejfek, F.
Druhá časť zákona o dani z nehnuteľností - zdanenie stavieb na území ČR. Základné sadzby dane zo stavieb. Spoločné ustanovenia pre daň z pozemkov a daň zo stavieb.