Zemědělci a daň z přidané hodnoty. - Ferklová, M.
Daň z pridanej hodnoty pre poľnohospodárov. Platcovia a neplatcovia dane z pridanej hodnoty. Tabuľky pre výpočet dane z pridanej hodnoty pre výrobu rôznych poľnohospodárskych výrobkov.