Chybějí školství peníze? - Piťha, P.
Rozhovor s ministrom školstva ČR o problematike súvisiacej s financovaním rezortu školstva zo štátneho rozpočtu. Odlišnosti jednotlivých typov škôl z hľadiska ich financovania. Určenie činností v rámci školstva, ktoré by mali byť financované. Hľadanie ďalších zdrojov financovania školstva okrem sociálnych dávok. Podiel obcí, sponzorov a príspevkov rodičov na financovanie škôl.