Rezervy a daně. K zákonu o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů. - Huleš, J.
Vytváranie rezerv a ich používanie k úhradám negatívnych dopadov. Zvláštne predpisy povoľujúce úhrady z rizika a straty. Informácia o zákonoch ČNR č. 593/1992 Sb. a FS ČSFR č. 610/1992 Sb. Porovnanie a rozlíšenie oboch zákonov. Bankové rezervy. Rezervy v poisťovníctve. Rezerva na opravy hmotného majetku. Rezerva na pohľadávky za dlžníkov v konkurznom a vyrovnávacom konaní a ostatné rezervy.