Naléhavost daňových úlev. - Kysilka, P.
Rozhovor s viceguvernérom Českej národnej banky. Dopady sekundárneho trhu na dlhodobé kapitálové zdroje. Rozvinutie kapitálového trhu po odovzdaní akcií z kupónovej privatizácie novým vlastníkom a jeho vplyv na množstvo domácich finančných zdrojov. Odporúčania na riešenie vzniknutých problémov pre komerčné banky, veľké firmy, vládu a centrálnu banku.