Central bank governors discuss progress of monetary reform in Eastern Europe. - Khanna, V.R
Výťahy z referátov guvernérov ústredných bánk krajín východnej Európy a ďalších na konferencii "Peňažná integrácia v ekonomikách východnej Európy", konanej 9. októbra 1992 v Aténach. Účelom akcie bola výmena informácií o problémoch a úlohách týchto krajín pri reštrukturalizácii národných systémov financovania a vedení menovej politiky. Referovali predstavitelia bánk Grécka, Dánska, Albánska, Rumunska, Bulharska, Maďarska, Poľska, ČSFR, SRN.