Monetary arrangements should promote price stability, says Camdessus.
Výťah z prejavu ústredného riaditeľa MMF Camdessusa na kolokviu k aténskej konferencii o peňažnej integrácii v krajinách východnej Európy, dňa 9. októbra 1992. Ciele a charakteristika primeraných programov peňažnej politiky, prekážky ich uplatnenia ako dedičstvo centrálne plánovanej ekonomiky a voľba stratégií, ktoré štáty použili pri svojich peňažných reformách. Pokroky v zmeniteľnosti národných mien.