Bratislavská opčná burza. - Vochyan, R.
Bratislavská opčná burza ako prvá vo východnej Európe začala svoju činnosť. Zakladajúci členovia burzy. Základné zameranie jej činnosti. Podstata opčných a termínových obchodov. Potreba sústavného vzdelávania. Príprava na rozvoj kapitálového trhu. Organizačná štruktúra burzy.