Bratislavská opčná burza. Prvá v bývalom východnom bloku. - Vochyan, R.
Rozhovor s predsedom Burzovej komory o založení opčnej burzy v Bratislave. Otázky zákazníkov a poskytovaných služieb Bratislavskej opčnej burzy. Spolupráca s opčnou burzou vo Viedni a príprava vzájomnej spolupráce s ďalšími opčnými burzami v Európe.