Cenný papier - nástroj kapitálového trhu. - Tóth, Š.
Kapitálový trh ako súčasť finančného trhu. Jeho podstata spočíva vo financovaní investícií, aktivizácií finančných prostriedkov najmä na základe obchodovateľných cenných papierov. Ochranné prvky cenného papiera. Ceninový papier. Ceninové farby. Tlačové techniky a kvalita tlače. Grafická úprava cenných papierov. Založenie prvej súkromnej tlačiarne cenín Victoria Security printing, a.s. v Bratislave v r. 1991. Služby poskytované spoločnosťou.