Informační systém státního dozoru nad kapitálovým trhem. - Veverka, J.
Informačný systém, ktorý je schopný upozorniť na sklon ku spoločensky nežiaducemu správaniu subjektov zúčastnených na procesoch prebiehajúcich na kapitálovom trhu. Koncepcia vytvárania tohto informačného systému. Zdrojová a používateľská schéma systému.