Čo sú dlhopisy a čo obligácie. - Hrvoľová, Božena
Podstata pojmu "dlhopis" a "obligácia". Eminenti obligácií. Výnos z obligácií a jeho stanovenie. Zahraničné a medzinárodné obligácie. Euroobligácie. Hlavné nástroje na trhu obligácií. Podstata rendity.