Nákup zmeniek na podporu exportu. Pracovný predpis Národnej banky Slovenska.
Podmienky, za ktorých Národná banka Slovenska poskytuje bankám v SR úverové zdroje na úverovanie exportných pohľadávok formou nákupu zmeniek kryjúcich úvery na exportné pohľadávky za aktuálnu diskontnú úverovú sadzbu.