Cuarto Informe de Gobierno. - Salinas Gortari, C.de
Vyčerpávajúca správa mexického prezidenta pred Kongresom o vývoji mexickej ekonomiky 1990-92. Postavenie Mexika na medzinárodných trhoch. Oživenie ekonomiky a cenová stabilita. Sociálna politika. Úlohy a perspektívy na 1993 a 1994.