Konjunkturní situace ve Velké Británii.
Všeobecná konjunktúra v hospodárstve Veľkej Británie. Zahraničný obchod, energetika a metalurgický priemysel. Vývoj konjunktúry v odveviach spracovateľského priemyslu. Obchod Veľkej Británie s bývalou ČSFR.