Mexico's comprehensive structural adjustment over past decade described in IMF study.
Výťah zo štúdie MMF o finančných a štruktúrnych opatreniach uplatnených v Mexiku na riešenie krízovej zadlženosti po roku 1982. Stratégia v oblasti fiškálnej politiky za privatizácie verejného sektora. Harmonizácia národného daňového systému so systémami iných krajín. Príjmová politika. Obsah dohody hospodárskej solidarity medzi vládou, podnikateľmi a zamestnancami. Štruktúrne reformy s liberalizáciou zahraničného obchodu a investícií a dereguláciou hospodárskeho riadenia. Účasť v regionálnych zoskupeniach. Číselné údaje.