Oživení v Rusku v nedohlednu. - Stránský, F.
Základný súbor národohospodárskych ukazovateľov za obdobie r. 1989-1992 v Rusku, ktorý charakterizuje jeho krízový vývoj a stav ekonomiky. Charakterizuje sa podstatná strata výkonnosti ekonomiky, oslabenie a štruktúrne zmeny v priemyselnom potenciáli, v agropriemyselnom komplexe, pokles hospodárskych aktivít v investičnej výstavbe. Pokles životnej úrovne a možnosť sociálnych konfliktov.