<The> Dominican Republic's economic stabilisation program, 1990-1992.
Hospodársky vývoj Dominikánskej republiky od r. 1968. Programy na ozdravenie ekonomiky v rokoch osemdesiatych, ich podstata a výsledky. Program stabilizácie hospodárstva zahájený devalváciou pesety v apríli 1990. Ciele programu: zníženie inflácie, zvýšenie úspor, posilnenie platobnej bilancie, zlepšenie verejných financií s menovými, cenovými, mzdovými a devízovými opatreniami. Doterajší priebeh programu, výsledky, úlohy.