Pacto para la stabilidad, la competitividad y el empleo.
Nutnosť obnovenia Dohody o stabilite a ekonomickom raste (PECE) Mexika z r. 1989, ktorej platnosť skončí 31.12.1993. Výpočet pozitívnych výsledkov uzatvorenej dohody. V novej dohode dôraz na stabilitu, zvýšenie konkurencieschopnosti a podporu zamestnanosti v dôsledku zmenených medzinárodných podmienok. Význam Dohody o voľnom obchode s USA a Kanadou.