Privatizační strategie ČSFR, Polska a Maďarska. Pokus o srovnání. - Urban, Luděk
Prioritné miesto privatizácie v transformácii centrálne riadených ekonomík. Pokrok v procese privatizácie v bývalej ČSFR, v Poľsku a Maďarsku. Východisková situácia a zvolená stratégia pri uskutočňovaní privatizačných opatrení. Priebeh privatizačného procesu, jeho výsledky a perspektívy.