Seminár panelists discuss ways and means to reform military spending.
Príspevky zo seminára organizovaného v rámci Ekonomického fóra MMF s ústrednou otázkou, či organizácie poskytujúce pomoc krajinám, majú právomoc a prostriedky požadovať od týchto zníženie vojenských výdavkov. Odhaľuje sa zložitosť uplatňovania podmienok a nedostatok nástrojov pri multilaterálnych a bilaterálnych jednaniach o pomoci spojených s požiadavkou na obmedzenie vojenských výdavkov.