Časový rozměr privatizace. - Buchtíková, A.
Kritéria pre určovanie časovej postupnosti privatizačného procesu. Hierarchia a stratégia priorít. Priemerná veľkosť privatizovaných a neprivatizovaných podnikov. Finančná situácia podnikov. Štruktúra trhu v odvetví, do ktorého patria privatizované podniky.