Na hranicích rušno, ve směnárnách oživení. - Simonian, Aram
Rozvoj zahraničného cestovného ruchu v ČR a porovnanie s krajinami združenými v OECD. Hodnotenie počtu prichádzajúcich návštevníkov a porovnanie s počtom prenocovaní v ČR. Sezónnosť a indexy zahraničnej návštevnosti ČR a nákupu valút. Stagnácia zahraničných výjazdov z ČR. Vývoj zahraničného cestovného ruchu v európskych štátoch v r. 1992.