Tatratour spolupracuje s American Express. - Kosírová, J.
24. výročie založenia Tatratouru, a.s. (v r. 1969 družstevnej cestovnej kancelárie) v Bratislave oslávili v nových priestoroch. Cestovná kancelária realizuje široké spektrum služieb v cestovnom ruchu pre domácich a zahraničných návštevníkov. Dohoda s American Express. Špeciálne služby pre nositeľov kariet American Expressu.