Veltrh = zrcadlo Svět dovolené v roce 1993 - Pospíšilová, E.
Druhý ročník Stredoeurópskeho veľtrhu cestovného ruchu v Prahe. Cestovný ruch ako významné odvetvie národného hospodárstva. V spolupráci s Americkou asociáciou cestovných kancelárií (ASTA) pripravili organizátori vzdelávací program pre odborníkov v tejto oblasti.