Mezinárodní konkurenceschopnost České republiky. - Urban, P.A
Predpoklady k úspechu v medzinárodnej konkurencieschopnosti v ČR. Odporúčania pre podniky, ktoré budú chcieť úspešne konkurovať. Výhody českých podnikov a potreba využiť príležitosť. Obsah, formy a výhody strategických zmlúv. Manažment ako rozhodujúci výrobný faktor. Technológia a jej význam pre konkurenčné výhody. Stratégia nízkych nákladov a stratégia diferenciácie ako zdroj konkurenčných výhod.