Učit se od nejlepších.
Poznatky o súčasnom benchmarkingu (zvláštny postup posilňovania konkurenčnej zdatnosti podniku). Medzipodnikové porovnanie s najlepšími podnikmi alebo najlepšími výkonmi. Predmetom pozorovania býva cena, distribúcia, výroba, zásoby, ap. Prehlbenie benchmarkingu dovnútra firmy v rámci divízií, závodov, odborov, dielní ap.