Druhé jaro obchodních domů. - Simonian, Aram
Transformácia ekonomiky v bývalej ČSFR a jej vplyv na zmeny vo význame pražských obchodných domov. Stav týchto obchodných domov do konca r. 1989 a dôsledky privatizačných opatrení v ďalších rokoch. Malý záujem zahraničných spoločností o kúpu alebo kapitálovú účasť na týchto obchodných domoch. Terajšia situácia v štyroch pražských obchodných domoch: Bíla labuť, Kotva, Máj, Družba-Krone.