Leasing.
Český leasing v r. 1993. Leasingové služby spoločnosti Omnipol. Spôsob spevnenia krehkého vzťahu partnerov v leasingovom obchode. Poznámky k obsahu leasingovej zmluvy. Asociácia leasingových spoločností.