El comercio de manufacturas de Argentina, 1974-1990. - Kosacoff, B.
Pozitívny vývoj celkovej obchodnej bilancie Argentíny 1974-1990. Strojárske vývozy a dovozy a ich podiel na celkovom dovoze a vývoze 1974-1990. Vyčerpávajúca analýza tovarovej štruktúry argentínskeho zahraničného obchodu 1974-1990.