Kanada - možnosti spolupráce.
Kanada na 8. mieste z 10 najväčších dovozcov sveta. Centralizácia kanadského dovozu. Možnosti Slovenska pri vývoze do Kanady. Rady slovenským exportérom. Kanadská pomoc vývozcom v strednej a východnej Európe - činnosť TFOC - Úradu pre rozvoj obchodu s Kanadou.