Los "dragones" asiáticos en el comercio internacional. - Bustelo, P.
Španielsky pohľad na prudký ekonomický rozvoj ázijských tigrov (Južná Kórea, Tchaj-Wan, Hong-Kong a Singapúr). Rast podielu týchto ázijských krajín na svetovom obchode a obchode ES. Orientácia na obchod s USA. Analýza komoditnej štruktúry vývozu týchto krajín - od výrobkov náročných na prácu po investične a technicky náročný tovar. Ochranárske opatrenia západu proti dovozu z týchto krajín.