Nórsky dovozný režim.
Nórska zahraničnoobchodná politika. Dovozný licenčný systém. Colné sadzby a dane. Normy, testovanie a certifikácia. Značenie a balenie výrobkov. Aktuálny vývoj nórskej ekonomiky. Pomoc Nórska krajinám strednej a východnej Európy. - Materiál pripravený Ministerstvom hospodárstva SR.