Obchodujeme s nejbližšími partnery. - Košťák, V.
Výsledky zahraničného obchodu Českej republiky s Maďarskom a Poľskom v r. 1992. Perspektívy hospodárskeho vývoja a vzájomnej spolupráce týchto troch krajín v r. 1993.