Una tarjeta para no tornarse los dedos.
Podpora mexických vývozcov na zahraničných trhoch zo strany Mexickej banky pre zahraničný obchod Bancomext. Finančné nástroje Bancomextu na podporu mexického vývozu - nová karta "Exporta" a jej výhody pre vývozcov. Úvery na podporu vývozu.