Obchod mezi Českou republikou a Slovenskou republikou v rámci celní unie. - Jechová, I.
Colné zákony platné v ČR a SR od 1.1.1993. Dohoda o činnosti colných orgánov ČR a SR pri dovoze, vývoze a tranzite tovaru, platná od 1.2.1993. Upravuje dovoz a vývoz tovaru, ktorý má alebo nemá obchodný charakter. Špecifikácia postupov pri cestnej, železničnej a leteckej doprave. Ustanovenia pre daň z pridanej hodnoty a pre spotrebné dane.