Kapre otáľajú s vypúšťaním rybníka. Doterajšie a očakávané výsledky privatizácie.
Stručne o výsledkoch privatizácie na Slovensku formou reštitúcií, malej privatizácie a prvej vlny veľkej privatizácie, príprava 2. vlny, privatizačné projekty, zvýšenie informovanosti do zahraničia pre zvýšenie vstupu zahraničného kapitálu.