Spoločná mena - hudba vzdialenej budúcnosti. Európsky menový mechanizmus zlyhal. - Smolík, M.
Prejavy zlyhania projektu európskej menovej únie, európskeho menového mechanizmu, ktorý bránil rozkolísaniu jednotlivých národných mien, rozpad Európskeho menového systému, osud ECU.