Japón - América Latina: bases y desafíos para el acercamiento económico. - Bonomelli, G.
Možnosti širšieho rozvoja ekonomických vzťahov medzi LA a Japonskom. Zmena postavenia Japonska vo svetovej ekonomike, menovite v novom ekonomickom poriadku 90. rokov a strata superpozície USA. Obchodná a finančná politika Japonska. Perspektívnosť spolupráce LA s Japonskom. Typológia ekonomických kontaktov LA s Japonskom. Medziodvetvová spolupráca.