El Grupo Andino en la encrucijada. - Loyola Campos, A.
Výsledky a význam 20 ročnej spolupráce regionálneho integračného zoskupenia Andská skupina (Bolívia, Kolumbia, Ekvádor, Peru a Venezuela) pre ekonomický rozvoj tohto regiónu. Zóna voľného obchodu. Colná únia. Vzťahy s ostatnými integračnými zoskupeniami v LA. Perspektívy.