Hospodářské vztahy Rakouska s ČR a SR. - Maderthaner, L.
Rakúsko-české a rakúsko-slovenské hospodárske vzťahy. Kooperačné dohody. Vzťahy zahraničnoobchodné. Hospodárska situácia ČR. Spolková hospodárska komora Rakúska. Zahraničné investície Rakúska.