Major industrial countries need to intensify their cooperative efforts, says Camdessus.
Výťah z prejavu M. Camdessusa "Svetová ekonomika - riziká, výzvy a príležitosti", ktorý predniesol v národnom tlačovom klube vo Washingtone v decembri 1992. Rozbor hospodárskej situácie USA, ktorá je určujúca pre priebeh ďalšej hospodárskej spolupráce v svetovom meradle. Faktory znižujúce potenciál Japonska. Potreba zintenzívnenia krokov pri uplatňovaní Európskeho menového systému. Pomoc pri transformácii východných ekonomík a pre rozvojové krajiny.