Z informácie o rokovaní týkajúcom sa uzatvorenia Európskej dohody o pridružení SR k ES dňa 15. apríla 1993 v Bruseli.
Prvé kolo expertných rokovaní o pridružení SR k ES, zmeny a doplnky k politickej a obchodnej časti Európskej dohody (15.4.1993 v Bruseli).