Stavebný zákon - úplné znenie s vykonávacími predpismi.
Úplné znenie zákona č. 50/1976 Zb. z 27. apríla 1976 o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení zákona FZ ČSFR č. 262/1992 Zb. z 24. apríla 1992, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 50/1976 Zb. a v znení zákona č. 103/1990 Zb., ktorým sa mení a dopĺňa Hospodársky zákonník.