Vyhláška o územnoplánovacích podkladoch a územnoplánovacej dokumentácii.
Úplné znenie vyhlášky FMTIR č. 84/1976 Zb. v znení vyhlášky č. 377/1992 Zb. o územnoplánovacích podkladoch a územnoplánovacej dokumentácii.