Sankční zákon není diskriminační. - Černý, J.
Sankčný zákon, prijatý ČNR v r. 1992, doplnil dva najdôležitejšie poľnohospodárske zákony o výkonnú zložku a tak zabezpečil ich vymáhateľnosť. Koncepcia zákona. Postihy za porušenie sankčného zákona. Funkcia zákona.