Pojistný technik ve Velké Británii. 2 - Watson, B.
Rola britského aktuára v životnom poistení. Trh životného poistenia a produkty s ním spojené. Ponuka niektorých produktov zákazníkom a spôsoby ich distribúcie. Práca aktuárov v životných poisťovniach vo V. Británii.