Podnikanie v oblasti školstva. - Horzinková, Eva
Zriaďovanie súkromných škôl, súkromných cirkevných škôl, pracovísk praktického vyučovania. Vyhlášky povoľujúce zdriaďovanie škôl. Predpoklady pre získanie dotácií zo štátneho rozpočtu.