Nové možnosti výchovy slovenských manažérov. - Baláž, Peter
Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave v spolupráci s City University Seattle pripravuje vzdelávacie programy pre bakalárov (business administration) a top manažérov (MBA program). Obsah štúdia, denné i diaľkové formy, medzinárodne akceptovateľné vzdelanie.